Inga mirakelkurer utan endast saker som funkar praktiskt i verkligheten!

Min coaching och träning har som främst mål att gynna liv med högsta kvalitet där man fungerar och mår som bäst!

Därför väljer jag att endast coacha och arbeta med folk som tar sitt välmående och utveckling på allvar och är villiga att investera i sin kropp. Om du endast är ute efter en tränare som ska skrika på dig, skratta och hålla dig sällskap på gymmet så får du leta vidare.

Träning med mig passar dig som vill ha personligt skräddarsytt träningsprogram för att uppnå dina mål och vara glad och njuta på vägen!

Vilken typ av träning?

Jag har återhämtat mig efter skada med multipla diskbråck och tränar och lever idag bättre och rikare liv än tidigare innan skadan.

En gång i tiden var mitt mål att helt enkelt kunna stå upprätt utan kryckor och fungera i vardagen utan smärtstillande mediciner. Att kunna gå uppför trappan, att promenera 500m ner till affären och bära hem juicepaket på egen hand. Sådana småsaker som många vanligtvis tar för givet.

Mitt huvudmål har alltid varit högsta livskvalitet där jag fungerar och mår som bäst. Frisk kropp, goda minnen, positiv kroppskänsla och ett bra liv!

Träningsupplägg

Core

Bålstabilitet är viktig för all typ av rörelser och sport och stabiliserar kroppen för att minska skaderisken.

1 timme | 399 sek

Konditionsträning

Kondition är kroppens förmåga att utföra fysisk aktivitet under viss tid och tillräcklig press så att pulsen ökar och andningen blir häftigare.

1 timme | 599 sek

Styrka

Styrketräning kör kroppen starkare och därmed genererar färre sjukdagar per år. Ökar även effektivt energiförbränning, minskar kroppsfett och ökar muskelmassa.

1 timme | 499 sek

Erbjudande: 5 tillfällen konditionsträning 2495 kr

Fyll i kontaktformuläret nedan så kontaktar jag er. Vi börjar med genomgång av nuvarande situation, utför fysiska tester för att analysera kroppsstyrkan och rörelseomfånget, och talar kortsiktiga och långsiktiga målsättningar. Därefter bygger vi och kör personanpassat träningsprogram.

Träna med Nemo - Legitimerad Personlig Tränare