Träningsupplägg

Core

Bålstabilitet är viktig för all typ av rörelser och sport och stabiliserar kroppen för att minska skaderisken.

1 timme | 199 sek

Konditionsträning

Kondition brukar jag säga är kroppens förmåga att utföra fysisk aktivitet under viss tid och tillräcklig press så att pulsen ökar och andningen blir häftigare.

1 timme | 299 sek

Styrka

Styrketräning gör kroppen starkare enkelt sagt. Stabiliserar muskulaturen, ökar energiförbränning, minskar kroppsfett och ökar muskelmassa.

1 timme | 199 sek

Vilken typ av träning?

Jag har återhämtat mig efter skada med multipla diskbråck och tränar idag och lever bättre och rikare liv än tidigare innan skadan.

En gång i tiden var mitt mål att helt enkelt kunna stå upprätt utan kryckor och fungera i vardagen utan smärtstillande mediciner. Att kunna gå uppför trappan, att promenera 500m ner till affären och bära hem juicepaket för egen hand. Sådana småsaker som flesta vanligtvis tar för givet.

Mitt huvudmål har alltid varit högsta livskvalité där jag fungerar och mår som bäst. Frisk kropp, goda minnen, positiv kroppskänsla och ett bra liv!

Erbjudande: 5 tillfällen konditionsträning 750 kr

Fyll i kontaktformuläret nedan så kontaktar jag er. Vi börjar med genomgång av er nuvarande situation, utför fysiska tester för att analysera kroppsstyrkan och rörelseomfånget. Vi talar kortsiktiga och långsiktiga målsättningar och till slut så bygger vi ihop personanpassat träningsprogram med tydliga mål.

    Träna med Nemo - Legitimerad Personlig Tränare