Inga mirakelkurer utan endast saker som funkar praktiskt i verkligheten!

Min coaching och träning har som främst mål att gynna liv med högsta kvalitet där man fungerar och mår som bäst!

Därför väljer jag att endast coacha och arbeta med folk som tar sitt välmående och utveckling på allvar och är villiga att investera i sin kropp. Om du endast är ute efter en tränare som ska skrika på dig, skratta och hålla dig sällskap på gymmet så får du leta vidare.

Personlig träning med mig är för dig som vill ha personligt skräddarsytt träningsprogram för att uppnå dina mål!

Vilken typ av träning?

Jag har återhämtat mig efter skada med multipla diskbråck och tränar och lever idag bättre och rikare liv än tidigare innan skadan.

En gång i tiden var mitt mål att helt enkelt kunna stå upprätt utan kryckor och fungera i vardagen utan smärtstillande mediciner. Att kunna gå uppför trappan, att promenera 500m ner till affären och bära hem juicepaket på egen hand. Sådana småsaker som majoriteten av människor vanligtvis tar för givet.

Huvudmålet har ändrats har alltid varit högsta livskvalitet där man fungerar och mår som bäst. Målet är alltså frisk kropp, goda minnen, positiv kroppskänsla och ett bra liv!

5 tillfällen 3950 kr

Fyll i kontaktformuläret nedan så kontaktar jag er. Vi börjar med genomgång av nuvarande situation, utför fysiska tester för att analysera kroppsstyrkan och rörelseomfånget, och talar kortsiktiga och långsiktiga målsättningar. Därefter bygger vi och kör personanpassat träningsprogram.

Träna med Nemo - Legitimerad Personlig Tränare