Träningsresa till Mallorca är ett nytt projekt som jag ska försöka dra igång inför kommande säsong. Träningsresor allmänt växer i popularitet och jag vill gärna vara med på hela trenden och på hälsoresan!

Helst av allt vill jag både arrangera en del, samt vara med utforska och uppleva. För mig har träning och aktiv hälsosam livsstil blivit en vana. Vidare har mina träningsvanor i sin tur blivit verktyg för att hitta vägar till ännu rikare liv. Därför strävar jag efter att utveckla min ännu mer då jag tror på livslångt lärande och personlig utveckling.

Cykelsemester till Mallorca

Mallorca är en underbar ö, i grunden var det här en familjeresa med inslag av sportevent. Kombination av båda och krångligare än så behöver det inte vara.

Somliga dagar när andra i sällskapet ville slappa vid polen så sprang jag ner till cykeluthyrningsstället och cyklade runt ön.

Besök mig gärna på Strava, kolla in min profil och låt dig inspireras eller utmana mig.

Cykelresa på Mallorca

Ibland exempelvis vaknade jag tidigt par gånger under veckan innan resten av sällskapet var uppe för frukost. Under tiden hann jag ta några trevliga löpturer längst stranden i morgonsolen, bada och duscha innan frukosten.

Löpning på Mallorca

Träningsresa till Mallorca

Snart kommer det dyka upp erbjudanden till cykel- och träningsresa till Mallorca, samt träningsresor med fokus på löpning till Gran Canaria.

För tillfället så föreslår jag att ni mejlar och anmäler intresse så får ni mer information och erbjudanden på mejlet när det blir aktuellt.

Social cykeltävling för hälsosammare livsstil

Nu närmast kommer jag försöka ordna social cykeltävling i Stockholm för att tillsammans vara med tävla och utmana andra ur hela EU. Det är ett socialt projekt vars syfte är att få fler att prova och ev. börja leva aktiv hälsosam livsstil.

Social cykeltävling i Stockholm
Social cykeltävling i Stockholm

Mer om projektet finns här.